en gegrilde paprika en kokommersalade
Hallo allemaal!
Vandaag een simpele en snelle wat eten we woensdag, maar het is wel lekker! Ik vind het zomers eten en niet zo zwaar, ook prettig als je zin hebt in een wat lichtere maaltijd. En ik houd van kleurtjes, en dit ziet er kleurrijk uit toch?
Wat hebben we nodig:
Kip met honing
Servings
2
servingsTotal time
20
minutesIngredienten
300 gram kiphaasjes
twee paprika’s, kleur naar keuze
een halve komkommer
honing
flinke hand verse peterselie
olijfolie
eventueel nog een bijgerecht als aardappeltjes
Bereidingswijze
- Bak de kip (omdat het haasjes zijn hoefde ik ze niet meer te snijden) in olie aan beide kanten bruin in een grillpan.
- Snijd de paprika’s in repen en doe er bij in de pan. (Bak ondertussen eventueel de aardappeltjes). Smeer de kip in met honing en bak nog even kort, pas op, honing bakt snel aan dus wel heel vaak draaien.
- Snijd de komkommer in plakjes en meng met wat olijfolie in een kom. Roer er verse peterselie door.
Eigenlijk was dat het, leuker kan ik het niet maken, ook niet makkelijker want het was al heel makkelijk!
