Een goed uitgepakt experiment
Hallo allemaal!
Soms heb je wel eens een kookexperiment wat wel zo vreselijk goed uitpakt dat je direct na het eten naar je computer rent en een blog maakt. Dat was dus vandaag!
Ik had nog allerlei spulletjes in huis die op moesten en heb voor dit gerecht alleen een bol mozzarella gekocht, de rest was er nog. En het is eigenlijk heel hip he, Italiaanse wraps. Best fusion achtig toch? 😉
Italiaanse wraps
Servings
2
servingsTotal time
30
minutesIngredienten
4 wraps
80/100 gram kipfilet
100 gram gehakt
een halve courgette
2 trostomaten
1 bol mozzarella
groene pesto
een paar blaadjes verse basilicum
een handje pijnboompitten
een handje geraspte pecorino
gedroogde oregano
knoflooksnippers
olijfolie
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak in olijfolie. Voeg de gehakt toe en bestrooi zeer rijkelijk met oregano en knoflook.
- Snijd de courgette in dunne plakken, en snijd vervolgens die plakken weer door de helft. Voeg toe aan het vlees. 1 van de tomaten snijd je nu in kleine blokjes en voeg je ook toe. Laat lekker door pruttelen. Voeg op het laatste moment een hand pijnboompitten toe.
Verwarm de oven voor op 200 graden. - Besmeer de wraps met een goede laag pesto. Snijd de mozzarella in dunne plakken en voeg 1 plak in stukjes gescheurd toe aan het vleesmengsel, zorg dat het goed smelt.
Schep de vulling in de wraps. Rol de wraps op en leg in een ovenschaal. Verdeel op elke wrap plakjes tomaat en mozzarella, en wat basilicum. - Zet een kwartiertje in de oven. Haal er uit, doe nog wat verse basilicum er op, en wat geraspte pecorino. Klaar. EN LEKKER!