Het hartige en zoete combineert goed!
Dat klinkt als k*t met peren maar toch is het anders, en het was echt heel lekker.
Mijn schoonouders hebben een perenboom in de tuin. Twee zelfs. En ze hadden het dit jaar perfect getimed, op het moment dat de peren geplukt moesten gingen ze zelf op vakantie. Duhus, kregen wij dozen vol peren! Heel lekker, maar ik vond het ook leuk om er wat specialers mee te doen dus ik besloot eens te experimenteren. Ik vond een recept met peer en gorgonzola. Nu houd ik zelf niet meer van gorgonzola maar de combinatie peer/kaas vond ik heeeel lekker klinken. Toen dacht ik wat doe ik er mee, nou, het werd een naanstosti!
Naans met brie en peren
Servings
1
servingsPrep timeminutes
Cooking timeminutes
Total time
10
minutesIngredienten
1 naansbrood
1 rode ui
een paar plakjes brie
Stroop
een handje pijnboompitten
2 peren
Bereidingswijze
- Schil de peren en snijd in plakjes. Verdeel dit over het naansbrood. Doe het zelfde met brie.
- Snijd een kleine rode ui en strooi de uiensnippers er over. Tot slot strooi je wat pijnboompitten, en bak je de naans af zoals op de verpakking staat.
- Als hij weer uit de oven komt (wat meestal na 5 minuten al is) doe je er wat stroop op, en eetsmakelijk! Echt een briljant probeersel vond ik zelf.