Mag ook met 1 pastasoort natuurlijk, dit was omdat ik restjes had
Nou, dat klinkt chique toch? Drie soorten pasta! Maar ik zou mijn trouwe lezers nooooit voor kunnen liegen. Daarom hier het eerlijke verhaal achter het pasta trio: Ik had van alles nog een klein beetje dus het was een allegaartje. Maar dit klinkt indrukwekkender en zeker culinairder.
Dus vandaar! Het ziet er ook mooi uit toch?
Dit is een lekkere pasta, die ook erg snel gemaakt is. Dus geen tijd om te koken is voor deze pasta geen excuus, de oven voorverwarmen en een diepvriespizza opwarmen kost serieus meer tijd dan dit. Dus hup mensjes, wees lief voor jezelf en zorg dat je deze pasta op drukke dagen maakt, heb je ook nog groente gegeten!
Tot zo ver mijn gezond eten preek van de dag. Want daar komen jullie niet voor. Jullie komen voor gerechten en de recepten die daar bij horen. Dus zonder verder gedoe presenteer ik u:
TRIO DI PASTA CON SPINACI
Trio van pasta met spinazie en ham
2
servings5
minutes20
minutesIngredienten
150 gram pasta (dat mag 1 soort, dat mag 3, dat mag 10, wat jij wil
125 gram hamblokjes
350 gram deelblokjes diepvries spinazie
een flinke eetlepel kruidenkaas
1 ui
olijfolie
een beetje knoflook
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar.
- Snijd ondertussen de ui in stukjes en bak deze in olie in een koekenpan samen met de knoflook. Doe de hamblokjes erbij en bak mee.
- Voeg de bevoren spinazie toe en laat ontdooien in de pan. Voeg de kruidenkaas toe en roer er door. Laat dit op laag vuur lekker warm worden.
- Als de pasta gaar is giet je deze af en roer je die door de spinazie.
KLAAR! FINITO! Meer dan dit is het niet, ik zei toch dat het snel klaar was!
Eetsmakelijk 😀