Ohja! En een mega lekker sausje!
Hallo allemaal!
Tijd voor een wat eten we woensdag. En verrassing! Het is een HELE LEKKERE wat eten we woensdag! En wat het dan wel weer leuk maakt, ik heb het zelf bedacht dus hoeraaa, altijd leuk als het goed uitpakt.
En bijkomend voordeel, het is in een kwartier klaar. En het is gezond. En dus heel lekker. Kortom, een win win win situatie. Nou, wat wil je nog meer! Oja ik weet al wat jullie willen, en dat is weten hoe het gemaakt wordt. Nou vooruit, komt ie aan hoor.
Gewokte vis met groenten, noodles
2
servings1
hour10
minutesIngredienten
250 gram witvis
250 gram sugarsnaps
een rode paprika
350 gram spitskool
noodles naar keuze (wij hadden van die hele dikke)
een zakje conimex wokpaste Curry Lemongrass & Chili
Bereidingswijze
- Kook de noodles in ruim water gaar.
- Doe olie in een wok en laat warm worden. Wok de sugarsnaps en paprika (die je trouwens in stukjes hebt gesneden).
- Voeg de visblokjes toe en wok mee. Doe steeds een hand spitskool er in. Het slinkt supersnel dus dan kan de volgende hand. Alles tegelijk kan misschien ook maar dan viel alles uit mijn pan dus dat leek me niet zo’n succes.
- Voeg het zakje wokpaste toe en laat nog eventjes sudderen.
- Giet de noodles af, roer er door en schep het geheel op. KLAAR
Het is lichtpittig en de smaken passen perfect bij elkaar dus ik ben helemaal in mijn nopjes. Toepasselijk, want ik draag ook een shirt met nopjes, maar dat heeft niks met dit hele verhaal te maken.
Oke MAAK HET!
Eetsmakelijk!
