Snel maar heerlijk!
Hallloooo! Blogje tijd. Want dat was weer eventjes geleden. Hier om de hoek, op loopafstand, zit een Mac Donalds. En we komen er dus nooit. Oke bijna nooit. Toevallig kwamen we er gisteren nog hahaha. Maar het is een leuk wandelingetje met kinderwagen en kleuter op zijn fiets. Er heen lopen, ijsje eten (hij) en kopje thee drinken (ik) en weer terug wandelen. Maar voor echt eten komen we er echt bijna nooit.
Maar. Als we er dan wel ooit eens zijn (onderweg op vakantie oid) vind ik de mac chicken of de wrap chicken lekker. En dit had een beetje dezelfde vibe, maar dan nog lekkerder! En snel klaar. Dus met andere woorden, maaaak het!
Overigens leuk detail, zoonlief had hetzelfde als wij alleen zonder de sla en zonder de saus. Dus zijn vulling lag er los op. We zitten nog niet goed en wel aan tafel en hij pakt de wrap, schud al zijn vulling er af, en begint een kale wrap te eten. Dus. Doe je nog zo je best.
Afijn, wat heb je nodig voor 2 wraps
Snelle wraps
Course: Uncategorized2
servings10
minutes15
minutes25
minutesIngredienten
2 wraps (of meer als je mini wraps hebt)
2 krokante kipschnitzels
8 plakjes ontbijtspek
100 gram ijsbergsla
stuk of 10 cherrytomaatjes
handje pijnboompitten
honing/mosterdsaus
Beetje bakboter
Bereidingswijze
- Bak in een koekenpan de kipschnitzels aan beide kanten bruin. In een andere koekenpan bak je zonder extra boter de spek krokant.
- Leg de wraps op borden en verdeel de ijsbergsla er over
- Snijd de tomaatjes door de helft. Als de kip gaar is snijd je de schnitzels in repen, ook deze verdeel je over de wraps.
- Verdeel de spekplakjes over de wraps, evenals de tomaatjes. Voeg lekker wat honingmosterd saus toe, en maak het feest compleet met de pijnboompitten. Heerlijk, supersimpel en helemaal prima!