Verrassend lekker!
Hallo allemaal! Het was vandaag weer scheurkalenderdag. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik dit gerecht vorige week al eens zou maken maar het schoof steeds op. Maar vandaag was het moment! En een goed moment want wij nemen het zeker in ons assortiment op. Dus bedankt Brenda Kookt!
Het is lekker snel klaar, en je keuken ruikt heerlijk door het gebruik van kaneel. Wij hebben nog een flinke portie voor 1 persoon over met onderstaande hoeveelheden
Groente Curry
Servings
3
servingsPrep time
10
minutesCooking time
20
minutesTotal time
30
minutesIngredienten
1 ui
2 tenen knoflook
5 tomaten
een pot witte bonen (uitlekgewicht ongeveer 300 gram)
300 gram diepvrieserwtjes
pakje van 300 ml tomatenfrito
1 eetlepel garam massala
0,5 eetlepel kaneel
Witte rijst
Plantaardige olie
Bereidingswijze
- Snij de ui in halve ringen. Verhit de olie en bak de ui. Pers de knoflook uit en bak mee.
- snijd de tomaten in grove stukken en voeg toe, evenals de frito. Voeg vervolgens de kaneel en garam massala toe en roer door. Het gaat echt al heeeerlijk ruiken.
- Kook de rijst gaar
- Als de saus een minuutje of 10 staat te pruttelen voeg je de witte bonen en erwtjes toe en warm je die goed mee.
- Schep de rijst in kommen en de saus erover. Eetsmakelijk!