Supersimpel voor gehaaste dagen
Ojeeee de wat eten we woensdag op donderdagmorgen vroeg!
Maar ik kon er niks aan doen! Jan was pas om 8 uur thuis (gewapend met patat) en toen we net 1 hap ophadden kwam de buurvrouw gezellig thee drinken. En toen die weg was gingen we naar bed haha. En een blogje over patat halen vind ik ook weer zo wat.
Maar, ik had ook nog niet de tijd gehad om te posten over dinsdag! Dus dat kon nu! Het was weer blikjestijd. Dubbele blikjes zelf! Het eerste blik wat ik opentrok was knakworst. Ik moest even denken wat ik daarmee zou doen. Maaahaaar, ik had het vermoeden dat in 1 van de blikken in de krat soep zat. Het klonk iig zo. Dus op goed geluk trok ik die ook open en jeeeej tomatensoep!
En zo geschiedde dat we dit gingen eten. Het recept is dit keer wel heeeel simpel hoor.
Soep en worstenbroodjes
2
servings15
minutesIngredienten
1 blikje croissantdeeg
1 blikje knakworst
1 blikje tomatensoep
Bereidingswijze
- Maak een blikje croissant deeg open. Rol uit en snijd er reepjes van af.
- Snijd de knakworsten doormidden en rol ze er in, stokje er in en op de bakplaat. 12 minuutjes op 200 graden in de oven, klaaaar. En in die 12 minuten kun je prima de tomatensoep opwarmen!