Vis

Zomerse salade met tonijn en mozzarella

Lekker in het zonnetje opeten en je bent compleet.

Jongens, het is zomer! Jeeeeej wat geniet ik van dit weer zeg! Gisteren aten we voor de eerste keer buiten, heerlijk is dat! En daar gaat mijn blog ook over. Want al was het geen woensdag, het was wel heel lekker. En vandaag haalden we patat, dat is natuurlijk niet zo blog waardig.

Als het zulk lekker weer is wil ik ook zomers eten. En wat is er meer zomers dan een salade! Daarom heb ik ook niet een hele uitgebreide blog haha. Wat heb je nodig voor twee personen:

Zomerse salade met tonijn en mozzarella

Recipe by Irene
Servings

2

servings
Prep time

20

minutes

Ingredienten

  • 2 eieren

  • een zakje veldsla

  • 3 kwart komkommer

  • een blikje tonijn

  • een bol mozzarella

  • cherrytomaatjes

  • croutons

  • een handje pijnboompitten

  • extra vierge olijfolie

  • balsamico azijn

Bereidingswijze

  • Kook de eieren, zorg dat ze niet zachtgekookt zijn, maar ook niet keihard, zodat het gele een beetje zacht blijft. Verdeel de veldsla in diepe borden.
  • Snijd de komkommer en repen en leg er om heen. Snijd de mozzarella in plakken en doe hetzelfde. Verdeel de tonijn en tomaatjes.
  • Bestrooi het geheel met beide olies, de pijnboopitten en wat croutons, en klaaaaaar!

Lekker in het zonnetje opeten en je bent compleet.

Plaats een reactie