Lekker in het zonnetje opeten en je bent compleet.
Jongens, het is zomer! Jeeeeej wat geniet ik van dit weer zeg! Gisteren aten we voor de eerste keer buiten, heerlijk is dat! En daar gaat mijn blog ook over. Want al was het geen woensdag, het was wel heel lekker. En vandaag haalden we patat, dat is natuurlijk niet zo blog waardig.
Als het zulk lekker weer is wil ik ook zomers eten. En wat is er meer zomers dan een salade! Daarom heb ik ook niet een hele uitgebreide blog haha. Wat heb je nodig voor twee personen:
Zomerse salade met tonijn en mozzarella
Servings
2
servingsPrep time
20
minutesIngredienten
2 eieren
een zakje veldsla
3 kwart komkommer
een blikje tonijn
een bol mozzarella
cherrytomaatjes
croutons
een handje pijnboompitten
extra vierge olijfolie
balsamico azijn
Bereidingswijze
- Kook de eieren, zorg dat ze niet zachtgekookt zijn, maar ook niet keihard, zodat het gele een beetje zacht blijft. Verdeel de veldsla in diepe borden.
- Snijd de komkommer en repen en leg er om heen. Snijd de mozzarella in plakken en doe hetzelfde. Verdeel de tonijn en tomaatjes.
- Bestrooi het geheel met beide olies, de pijnboopitten en wat croutons, en klaaaaaar!
Lekker in het zonnetje opeten en je bent compleet.